2 Temmuz 2016 Cumartesi

Değiştirilebilir lensli video kamera

Değiştirilebilir lensli video kamera

TÜMÜNÜ GÖR

JVC GY-LS300 4K

JVC GY-LS300 Tamamen yeni, 4K Super 35mm CMOS sensör ile pratik, ultra yüksek çözünürlüklü, değiştirilebilir lens kamerasıdır. Göz alıcı sinematik efektler için geniş çaplı sinema/fotoğraf lensleri ve adaptörlerine benzersiz bir şekilde uyum sağlamaktadır. 4K Ultra HD, 4:2:2 örneklemeli Full HD, SD ve web uyumlu proxy formatları dahil olmak üzere birçok görüntü formatında, SDHC medya üzerine saatler boyunca bozulmayan kayıtlar yapabilmektedir. İkili codec tasarımı, programınızın aynı anda 2 kopyasını yapabilmenizi sağlar.

Ayrıca full HD kayıt yaparken internet üzerinden USTREAM YouTube gibi içerik dağıtım ağlarına canlı HD yayını yapabilirsiniz. Bilinen DSLR kameraların, GY-LS300’ün sağladığı üstün dayanıklılık, uzun kayıt süresi ve ergonomiyle karşılaştırılması mümkün değildir. Diğer hiçbir çıkarılabilir lens video kamerası, böyle pratik, taşıması kolay yapıda bu derece üstün işlevsellik sağlamamaktadır.

Bazı Önemli Özellikler

Super 35mm CMOS 4K Image Sensor Görüntü Sensörü
GY-LS300, endüstri standardı Micro Four Thirds (MFT) lens yuvası ile eşsiz bir biçimde birleşen bir JVCKENWOOD 4K CMOS Super 35mm görüntü sensörüne sahiptir. Super 35mm Sinema lensleri kullanılabilir ve negatif bakış açılarını koruyacaklardır.

Micro Four Thirds Lens Yuvası & Variable Scan Mapping Özelliği
Kamera MFT, Super 16 ve diğer boylardaki lensler ile kullanıldığında, JVC’nin tescilli Variable Scan Mapping özelliği, lensin negatif bakış açısını koruyacaktır. Bu, film yapımcıları ve yönetmenlerinin üst düzey sinema lenslerinin yanısıra yaygın olarak bulunan MFT lenslerini kullanabilmelerini sağlar. MFT yuvası, daha büyük S35 görüntü sensörü ve Variable Scan Mapping özelliğinin benzersiz bileşimi, kameraya neredeyse sınırsız lens seçeneği sunmaktadır.

150Mbps’de 4K Ultra HD Kayıt ve Canlı Çıkış

4K ile çalışmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir SDHC veya SDXC (UHS-I Hız sınıfı 3) hafıza kartı takın ve saatlerce 4K Ultra HD (38 x 2160) materyal kaydı yapın. Kayıtlar Quicktime (.MOV) formatında alınır ve popüler birçok düzenleme sistemiyle uyumludur. Bir 4K Ultra HD monitörü tek bir HDMI kablosuyla bağlayın ve kameranın canlı 4K sinyalini görüntüleyin. Ayrıca kaydedilen dosyaları doğrudan kamera ile tekrar oynatabilirsiniz.

VİDEO ANLATIM - TIKLA İZLE

50 Mbps’te 4:2:2 Full HD Kayıt

50 Mbps’de 4:2:2 60p kayıt özelliği, GY-LS300’ü genel HD prodüksiyonları için ideal kılmaktadır. 50Mbps dosyalar, kolay düzenleme için Quicktime (.MOV) formatında tutulur. Standart HD ve SD formatlarında geniş çapta düzenleme uyumluluğu sağlamak için, standart AVCHD (4:2:0) kaydı da yapılabilir.

Canlı Yayın & FTP

GY-LS300’ün Wi-Fi ve 4G LTE bağlantılı yerleşik HD yayın motoru, SDHC kart yuvalarından birine HD kaydı yaparken, direkt olarak kameradan izleyicilerinize canlı HD iletimi sağlar. Yayın akışını daha önce olmadığı kadar kolaylaştıran bu sistemle artık USTREAM ve YouTube gibi yayın ağlarına canlı HD aktarımı yapabilirsiniz.

Temel Özellikler

. Yeni geliştirilmiş 4K Super 35mm CMOS görüntü sensörü
. Micro Four Thirds Sistem Lens Yuvası

. Variable Scan Mapping
. PF ve EF yuvalı lenslere uygun adaptörler
. SDXC (UHS-I Speed class 3) kartına 4K Ultra HD kayıt (150 Mbps)
50Mbps’de 4:2:2 Full HD kayıt
. 3 konumlu ND filtre (1/4, 1/16 ve 1/64)
. HD-SDI (3G) ve HDMI çıkışları (yalnızca HDMI aracılığıyla 4K çıkış)
. Phantom Power destekli 2 kanal XLR ses girişi
. Yerleşik stereo mikrofon
. İkili (Dual), Yedek (Backup) ve Devamlı (Continuous) kayıt sağlayan ikili SDHC/SDXC yuvaları
. USTREAM, Zixi ve Wowza Yayın Motoru ile uyumlu gelişmiş JVC yayın motoru
. IP Ağ Uzaktan Kontrol, Uzaktan Görüntüleme, Metadata düzenlemesi, FTP klipleri
. Akıllı odak yardımı fonksiyonu ile 0.24 inç renk görüntü bulucu (viewfinder) (1.56M piksel)
. Kablolu uzaktan kontrol desteği
. Kullanıcı atamalı 10 buton fonksiyonu
. Tutma ünitesi ve SSL-JVC50 7.4V batarya, AC Adaptörü dahil

Kaynak: NEFAN

Televizyon teknolojisi haberleri

Sinema teknolojisi haberleri

JVC GY-LS300 4K

JVC 4K

Video Kamera

Sinema kamerası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder